Vakantie met de hond in Frankrijk beleef je natuurlijk hier op hondencamping La-Soupeze. Omheind terrein, bosrijk, losloopgebied, water, zwemmen

...voor een ontspannen vakantie mét de hond

Hondencamping

La-Soupèze

back

 

Algemene voorwaarden van hondencamping La-Soupèze

 

We zijn een kleine hondencamping met 7 staanplaatsen een gîte en een blokhut met als doel iederéén een heerlijke vakantie te bieden. Om dit te bereiken hebben we enkele algemene voorwaarden opgesteld.

 

- Chemisch Toilet en septic-tank:

 

                      Wilt u uw chemische toilet legen op de desbetreffende plaats? Hiervoor moet uw chemisch toilet voorzien zijn van een biologisch middel welke werkt op basis van bacteriën, vaak is dit dit een 'groene' fles. Onze septic-tank werkt op basis van bacteriën, deze bacteriën sterven wanneer ze met chemicaliën in aanraking komen. Een oplossing is dat u uw chemisch toilet leeg meeneemt naar onze camping, alwaar u deze vult met water en een biologisch reinigingsmiddel. Deze combinatie mag wel geleegd worden via de septic-tank.

 

- Honden:

 

                      Houd u er rekening mee dat uw hond(en) hun inentingen hebben gehad denkt u hierbij ook aan kennelhoest, klik hier voor alle voorwaarden hieromtrent die gelden binnen de EU. Uw hond dient een hondenpaspoort te hebben. Om de honden een ontspannen vakantie te gunnen is het zeer wenselijk dat de teefjes niet loops zijn of worden tijdens hun verblijf op de camping. Om de (eventuele) loopsheid uit te stellen kunt u terecht bij uw dierenarts.

 

- Aansprakelijkheid:

 

                      Hondencamping La-Soupèze aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadigingen van eigendommen van gasten of bezoekers, alsmede voor ongevallen die gasten, bezoekers of hun honden overkomen. E.e.a. behoudens schuld van ondernemers of personeel. Tevens aanvaardt Hondencamping La-Soupèze geen aansprakelijkheid voor enigerlei schade of letsel toegebracht door honden van gasten of bezoekers. Campinggasten of bezoekers zijn dus zelf verantwoordelijk, en daardoor aansprakelijk, voor de daden van hun honden. Eventuele dierenartskosten, voor welke behandeling dan ook, zijn voor rekening van de eigenaar van de hond zelf.

 

- Aanbetaling:

 

                      Wij verzoeken u binnen 30 dagen een aanbetaling te doen van 50% van het stageld, wanneer de aanbetaling door ons ontvangen is sturen wij u een betaal– en reserveringsbevestiging waarna uw reservering definitief is.

 

- Annuleren:

 

                      1. Binnen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, behoudens de   reserveringen die binnen 6 weken voor aankomst gemaakt zijn.

 

                      2. Bij annulering tussen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging en 6 weken voor aankomst wordt het (verschuldigde) aanbetalingsbedrag in rekening gebracht.

 

                      3. Bij annulering tussen 6 weken voor de aankomst en 1 week voor aankomst wordt 90% van de volledige huursom in rekening gebracht.

 

                      4. Bij annulering tussen 1 week voor aankomst en de dag van de aankomst zelf wordt de volledige huursom in rekening gebracht.

 

                      5. Bij vroeger vertrek of bij latere aankomst dan gereserveerd vindt geen restitutie van gedane betalingen plaats.

 

                      6. U dient schriftelijk (e-mail) te annuleren.

Klik op dit icon om naar de facebook pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Twitter pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Google+ pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Instagram pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Pintersest pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Hondencamping La Soupèze in Frankrijk is dé kleinschalige gezellige én geheel omheinde hondencamping waar alle honden overal los mogen lopen. Door de unieke ligging aan het eind van een doodlopend straatje in een authentiek Frans hameau is het erg veilig voor uw hond, géén verkeer en héél véél ruimte om te spelen, rennen et cetera.  Direct vanaf de hondencamping wandel je zo de bossen in langs riviertjes en meertjes en het fijne is dat de honden nergens aan de lijn hoeven! Met 3,2 hectare (32.000m2)) omheind terrein bieden we u samen met de honden een plek om heerlijk ontspannen vakantie te vieren. We heten u mét uw hond graag welkom op onze unieke hondencamping in Frankrijk!