Vakantie met de hond in Frankrijk beleef je natuurlijk hier op hondencamping La-Soupeze. Omheind terrein, bosrijk, losloopgebied, water, zwemmen

...voor een ontspannen vakantie mét de hond

Hondencamping

La-Soupèze

Home

 

Hondencamping La-Soupèze in Frankrijk ligt in het hart van natuurpark Perigord-Limousin waar je kunt wandelen en de honden mogen overal loslopen
Hondencamping La-Soupèze in Frankrijk ligt in het hart van natuurpark Perigord-Limousin waar je kunt wandelen en de honden mogen overal loslopen
Hondencamping La-Soupèze in Frankrijk ligt in het hart van natuurpark Perigord-Limousin waar je kunt wandelen en de honden mogen overal loslopen

Hondencamping La-Soupèze ligt in de Périgord Vert (de groene Périgord). Deze streek strekt zich uit in het noorden van de Dordogne, in de provincie Nouvelle-Aquitaine. Het is een zeer waterrijk gebied, rijk aan unieke flora en fauna en waar vele rivieren (de Dronne, Isle, Auvézère of Bandiat) kronkelen door bosrijke en groene landschappen. Gelegen in het hart van het prachtige Regionale Natuurpark Perigord - Limousin welk tussen de twee departementen Dordogne en de Haute-Vienne is gecreëerd om dit unieke natuurlijke erfgoed te beschermen.

 

Dit gebied kent veel verschillende landschappen, de overeenkomst is dat deze één voor één puur en oorspronkelijk zijn. Snelstromende beken en rivieren, een coulisselandschap waarin open gebieden met weilanden en velden worden onderbroken door boompartijen en bossen, brede en weelderige rivierdalen, kastanjebossen, kalkplateaus met zeldzame orchideeën...Telkens anders maar met één ding gemeen: een rijke en overvloedige flora en fauna. De diversiteit van dit zacht glooiende landschap leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.

 

In het regionale natuurpark Périgord-Limousin is van alles te ontdekken op sportief, natuurlijk en cultureel gebied. Wat dacht je van wandelen op één van de vele wandelroutes, goudzoeken, poëtische kastelen bezoeken, of forten waar eens troubadours hun gedichten schreven. Verder zijn er boomgaarden met tamme kastanjes, oliemolens, schorsmolens voor de leerindustrie en ijzermolens waarvan enkele te bezichtigen zijn. Of wat dacht je van een bezoek aan de gigantische krater die is ontstaan door de inslag van een meteoriet van 1500 meter groot, zo’n 200 miljoen jaar geleden bij Rochechouart.

 

Het Park is ook een land van traditie met, hier en daar, dorpjes met een authentieke charme. Saint-Jean-de-Côle is hier een voorbeeld en beslist een bezoek waard, temeer omdat het geklasseerd is als een van de "Mooiste Dorpen van Frankrijk".

Klik op dit icon om naar de facebook pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Twitter pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Google+ pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Instagram pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Pintersest pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Hondencamping La Soupèze in Frankrijk is dé kleinschalige gezellige én geheel omheinde hondencamping waar alle honden overal los mogen lopen. Door de unieke ligging aan het eind van een doodlopend straatje in een authentiek Frans hameau is het erg veilig voor uw hond, géén verkeer en héél véél ruimte om te spelen, rennen et cetera.  Direct vanaf de hondencamping wandel je zo de bossen in langs riviertjes en meertjes en het fijne is dat de honden nergens aan de lijn hoeven! Met 3,2 hectare (32.000m2)) omheind terrein bieden we u samen met de honden een plek om heerlijk ontspannen vakantie te vieren. We heten u mét uw hond graag welkom op onze unieke hondencamping in Frankrijk!