Vakantie met de hond in Frankrijk beleef je natuurlijk hier op hondencamping La-Soupeze. Omheind terrein, bosrijk, losloopgebied, water, zwemmen

...voor een ontspannen vakantie mét de hond

Hondencamping

La-Soupèze

Home

We onderscheiden ons van andere campings door de unieke locatie met véél ruimte, water én geheel omheind!

We beschikken over speciale faciliteiten voor honden, ook kunnen én mogen de honden overal los lopen. De honden moeten hierdoor natuurlijk wel sociaal zijn naar mens en dier, onze hondencamping is er niet om je hond te socialiseren!

TOILETGEBOUW

 

Het toiletgebouw is voorzien van twee douches met thermostaatkranen, twee toiletten inclusief toiletpapier en twee wastafels met warm en koud water. Naast het toiletgebouw bevindt zich de overdekte afwasgelegenheid.

HONDENDOUCHE

 

Heeft je hond ergens lekker in liggen rollen? Geen paniek, er is een speciale hondendouche met warm én koud water zodat hij/zij zo weer schoon en fris is.

HONDENOPPAS

 

Een keer zonder hond erop uit? Dat kan, wij passen op de hond dan heb je de handen vrij.

HANGMATTEN

 

Even relaxen met een goed boek of gewoon een 'tukkie' doen? Er hangen 2 heerlijke hangmatten tussen de bomen op een fijne plek in ons bos.

Klik op dit icon om naar de facebook pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Twitter pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Google+ pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Instagram pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Pintersest pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Hondencamping La Soupèze in Frankrijk is dé kleinschalige gezellige én geheel omheinde hondencamping waar alle honden overal los mogen lopen. Door de unieke ligging aan het eind van een doodlopend straatje in een authentiek Frans hameau is het erg veilig voor uw hond, géén verkeer en héél véél ruimte om te spelen, rennen et cetera.  Direct vanaf de hondencamping wandel je zo de bossen in langs riviertjes en meertjes en het fijne is dat de honden nergens aan de lijn hoeven! Met 3,2 hectare (32.000m2)) omheind terrein bieden we u samen met de honden een plek om heerlijk ontspannen vakantie te vieren. We heten u mét uw hond graag welkom op onze unieke hondencamping in Frankrijk!