Vakantie met de hond in Frankrijk beleef je natuurlijk hier op hondencamping La-Soupeze. Omheind terrein, bosrijk, losloopgebied, water, zwemmen

...voor een ontspannen vakantie mét de hond

Hondencamping

La-Soupèze

Wie zijn wij van Hondencamping La-Soupèze:

 

Eind 2007 hebben wij, Marco en Tamira, onze woning in deze prachtige streek van Frankrijk gekocht om te gaan doen waar we al jaren van droomden:

 

                  - we openen een camping waar ook honden vakantie hebben -

 

Ons hele leven kamperen we al, en iedere vakantie trokken we richting het zuiden met onze honden. We merkten echter dat het steeds lastiger werd om een leuke bestemming te vinden waar we onze honden, zonder problemen, mee naar toe konden nemen.

 

Met deze ervaringen in het achterhoofd zijn we gaan bouwen aan ons idee en daar is Hondencamping La-Soupèze uitgekomen, een vakantiebestemming waar iedereen met zijn/haar hond(en) relaxed vakantie kan vieren.

 

In mei 2009 hebben we onze unieke hondencamping geopend. De reacties van onze gasten én de honden, zie ook ons gastenboek, zijn overweldigend. De droom die we voor ogen hadden is uitgekomen, en zelfs nog beter dan verwacht. We gaan echter niet stilzitten maar blijven bouwen aan ons concept om u en uw hond een aangenaam verblijf te bieden op Hondencamping La-Soupèze in Frankrijk.

Klik op dit icon om naar de facebook pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Twitter pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Google+ pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Instagram pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Pintersest pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Hondencamping La Soupèze in Frankrijk is dé kleinschalige gezellige én geheel omheinde hondencamping waar alle honden overal los mogen lopen. Door de unieke ligging aan het eind van een doodlopend straatje in een authentiek Frans hameau is het erg veilig voor uw hond, géén verkeer en héél véél ruimte om te spelen, rennen et cetera.  Direct vanaf de hondencamping wandel je zo de bossen in langs riviertjes en meertjes en het fijne is dat de honden nergens aan de lijn hoeven! Met 3,2 hectare (32.000m2)) omheind terrein bieden we u samen met de honden een plek om heerlijk ontspannen vakantie te vieren. We heten u mét uw hond graag welkom op onze unieke hondencamping in Frankrijk!