Vakantie met de hond in Frankrijk beleef je natuurlijk hier op hondencamping La-Soupeze. Omheind terrein, bosrijk, losloopgebied, water, zwemmen

...voor een ontspannen vakantie mét de hond

Hondencamping

La-Soupèze

Home

Enkele regels en verzoeken voor een aangenaam verblijf

Hondencamping La_Soupèze in Frankrijk heeft enkele regels waaronder poep van je hond opruimen voor een fijne vakantie met je hond!

Ook op hondencamping La Soupèze gelden een aantal regels, wij vragen je dan ook om;

 

 

- de uitwerpselen van je hond op te ruimen, zowel op de camping als in het dorp (dan blijft het netjes)

 

- het chemisch toilet te vullen met een biologisch afbreekbaar middel, groene fles. (beter voor onze septic-tank)

 

- volle vuilniszakken in de grote container te dumpen (dan zit de kleine bak niet zo gauw vol)

 

- wanneer er iets stuk gaat dit even te melden aan ons (dan is het gauw weer gerepareerd)

 

- geen 'bommetjes' in het zwembad te maken (dan gaat het bad langer mee)

 

- je hond(en) te laten enten tegen kennelhoest (wanneer dit nog niet het geval is)

Klik op dit icon om naar de facebook pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Twitter pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Google+ pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Instagram pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Pintersest pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Hondencamping La Soupèze in Frankrijk is dé kleinschalige gezellige én geheel omheinde hondencamping waar alle honden overal los mogen lopen. Door de unieke ligging aan het eind van een doodlopend straatje in een authentiek Frans hameau is het erg veilig voor uw hond, géén verkeer en héél véél ruimte om te spelen, rennen et cetera.  Direct vanaf de hondencamping wandel je zo de bossen in langs riviertjes en meertjes en het fijne is dat de honden nergens aan de lijn hoeven! Met 3,2 hectare (32.000m2)) omheind terrein bieden we u samen met de honden een plek om heerlijk ontspannen vakantie te vieren. We heten u mét uw hond graag welkom op onze unieke hondencamping in Frankrijk!