Vakantie met de hond in Frankrijk beleef je natuurlijk hier op hondencamping La-Soupeze. Omheind terrein, bosrijk, losloopgebied, water, zwemmen

...voor een ontspannen vakantie mét de hond

Hondencamping

La-Soupèze

Home

Live beelden met zicht op een deel van de hondenspeelweide en het zwembad

 

klik op onderstaande link om live beelden te bekijken van Hondencamping La Soupèze.

 

-     Webcam van Hondencamping La Soupèze    -

 

de pagina opent in een nieuw venster, volg daar de verdere instructies,

 

bij het inlogscherm met naam " gast " inloggen, er is géén wachtwoord nodig.

 

(werkt met: Internet Explorer 32bit, Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox)

 

! opmerking: de beelden zijn niet zichtbaar in Internet Explorer 64bits versie !

 

Bevindt je je óp de camping? klik dan hier voor de beelden van de webcam.

 

inloggen met de naam " gast ".

Klik op dit icon om naar de facebook pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Twitter pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Google+ pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Instagram pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Pintersest pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Hondencamping La Soupèze in Frankrijk is dé kleinschalige gezellige én geheel omheinde hondencamping waar alle honden overal los mogen lopen. Door de unieke ligging aan het eind van een doodlopend straatje in een authentiek Frans hameau is het erg veilig voor uw hond, géén verkeer en héél véél ruimte om te spelen, rennen et cetera.  Direct vanaf de hondencamping wandel je zo de bossen in langs riviertjes en meertjes en het fijne is dat de honden nergens aan de lijn hoeven! Met 3,2 hectare (32.000m2)) omheind terrein bieden we u samen met de honden een plek om heerlijk ontspannen vakantie te vieren. We heten u mét uw hond graag welkom op onze unieke hondencamping in Frankrijk!